PREMIUM-TASON AJOSEIKKAILU

PREMIUM-TASON AJOSEIKKAILU

Vain hyvää tietä ajava on hyvän tien vanki. Sekin tietysti sopii, mutta seikkailuun valmis, Volvon 90 -sarjaa täydentävä V90 Cross Country on kotonaan myös mutaisilla poluilla ja syvässä lumessa. 

Hyväkuntoinen tie ja jännittävä seikkailu eivät välttämättä sovi ajatuksellisesti samaan lauseeseen.

Auton suorituskyvystä nauttiminen ja sen testaaminen vaatii useimmiten enemmän – hyvän tien ja kelin ohella myös huonokuntoisia teitä, rapaisia polkuja sekä erityisesti Pohjoismaiden talvessa yllin kyllin tarjolla olevia runsaslumisia tienpätkiä.

Ratissa voi päästä osaksi seikkailua, jossa V90 Cross Countryn suorituskyky pääsee oikeuksiinsa.

V90 Cross Countryn ohjaamossa huomion vangitsee musta ja mattapintainen puupaneeli, väri Black Walnut.

ALKUTAHDIT 20 VUOTTA SITTEN

Vuonna 1996 kehitetty ensimmäinen Cross Country -farmari yhdisti joustavan toiminnallisuuden vankkaan suorituskykyyn.

Nyt, 20 vuotta myöhemmin, Volvon Cross Country -mallisto on tunnettu maailman premium-autojen markkinoilla ja tarjoaa erittäin suorituskykyisen ja mukavan ajokokemuksen kaikissa tieoloissa.

SEIKKAILIJAN SYDÄN

Volvot ovat tunnettuja turvallisuudestaan, vahvuudestaan ja kestävyydestään. Neliveto, korkea maavara ja kaikkiin sää- ja tieoloihin optimoitu alusta antavat uudelle V90 Cross Country -mallille seikkailijan sydämen.

Volvon skaalautuva alustarakenne ja ankara testiohjelma varmistavat, että V90 Cross Country selviytyy äärimmäisistä oloista. Autoa onkin testattu niin Ruotsin Lapissa 40 pakkasasteessa kuin Arizonassa autiomaan tukalassa kuumuudessa, joten ilmasto-olojen skaala on ollut lähes 100 celsiusastetta.

Tie on pian avoin uusille seikkailuille, sillä uuden V90 Cross Countryn tuotanto käynnistyi viime syksynä Torslandan tehtaalla Ruotsissa.